Условия за обслужване

Драги клиенти, моля прочетете и се запознайте с нашите условия за обслужване на електронен магазин www.organica-bg.com.

1. За настоящите условия на обслужване
Тези условия за обслужване регламентират отношенията между магазин organica-bg.com и Вас, потребителите на услуги, предлагани от organica-bg.com. Те обвързват всички потребители. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на organica-bg.com Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези условия за обслужване.

2. За поверителноста на вашите данни
За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

- име и фамилия
- e-мейл
- телефон за връзка
- адрес за досавка
- пощенски код

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки. Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на organica-bg.com заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

3. Поръчката
В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-мейл, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по e-мейл. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

 

Заплащането на поръчката и доставката става:

В брой при получаване на поръчката, наложен платеж;

Към всяка поръчка наложен платеж, независимо дали доставката е безплатна или напълно заплатена от Вас, се начисляват 1.20% върху стойността на поръчката, които са такса за наложения платеж- обявена стойност, инкасо и банков превод + застраховка, която Вие ще виждате в общата сума за доставка.   

 "Стойност на поръчката" означава сумата на всички избрани от Вас продукти, с включена отстъпка, без сума за куриерска услуга и такса за наложен платеж.

4. Цените


Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате от следната страница:
Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с бързина и точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

- Въпреки че правим всичко възможно да имаме всички продукти в наличност и да обновяваме наличностите, е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок.
- Посочили сте грешни или непълни данни за доставка - имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на organica-bg.com (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас.